Creatief

Sport

Cultuur

Natuur

Informatieavond leiding 2020.

Gezocht enthousiaste leiding voor het leukste jeugdvakantiekamp van je zomervakantie !
Beleef jij deze zomer deze onvergetelijke ervaring Bij Ons?!
Ben jij 17+ en schuilt er in jou nog het kind, ben jij energiek, enthousiast en kijk jij met een open blik naar de mens en samenleving. Denk jij samen met een fantastisch team 45 tot 60 kinderen de leukste week van de zomervakantie te gaan beleven?

infoavond Leiding uitgesteld in verband met Corona

Zojuist (16-03-2020) iedereen gemaild die zich aangemeld had voor de informatieavond voor aanstaande vrijdag 20 maart. Deze mail is voor iedereen die wel wilde komen maar zich -nog- niet had aangemeld. Vanwege het Corona virus gaan we deze avond verplaatsen, we gaan nog bepalen naar welke dag dit wordt gezet. Wij verwachten dat het minimaal 1 maand op geschoven wordt. Dus geen infoavond leiding aanstaande vrijdag 20 maart!
Vooralsnog gaan de voorbereidingen voor de vakantieweek Bij Ons Dagkamp nog volop door en gaan wij er vanuit dat in juli het gewoon door kan gaan.
Kom geheel vrijblijvend naar de informatieavond en hoor en kijk of jij Bij Ons past.
Deze zomer organiseren wij de 7e editie van Bij Ons Dagkamp. Dit jaar op onze eigen locatie het terrein van t Golfje in Beerzerveld. Onze doelgroep is alle kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar uit de gemeente Hardenberg, Ommen en Twenterand. Er is per week ruimte voor maximaal 60 kinderen en 12 leiding.

Bij Ons Dagkamp is deze zomer van maandag 13 t/m donderdag 16 juli.

Ben jij erbij als leiding deze zomer ?